9 september: Nationaal Schadecongres in Bunnik

9 september: Nationaal Schadecongres in Bunnik

Aftersales Magazine schadecongresOp 9 september organiseert Aftersales Magazine wederom haar Nationale Schadecongres, met dit jaar als titel ‘Op weg met krimpende schadenetwerken’.

Schademarkt
Het congres gaat in op de huidige ontwikkelingen in de schademarkt, wil de vinger op de zere plek leggen en inspireren buiten de gebaande paden te denken. Tijdens het congres zal Denis Maessen de visie van Focwa weergeven over de stand van zaken in de schadesector en welke mogelijkheden er zijn om de branche weer gezond te maken. Ook komen de actuele ontwikkelingen binnen de Focwa zelf aan bod.
Jos Veldhuisen zal diverse scenario’s schetsen, naar aanleiding van een aantal markttrends, over de rol van de autofabrikanten, importeurs en dealers, eventuele nieuwe toetreders, en de rol van de schadeketens.

Paneldiscussie
Branche-experts zullen zich tijdens een paneldiscussie onder leiding van Hans Groenhuijsen over de gepresenteerde stellingen buigen. Het resterende programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Het Schadecongres start om 13.00 uur met een mini-beursplein en loopt door tot 20.30 uur. De locatie is Studio A12 in Bunnik.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.