4 Schadeketens bundelen krachten

7 nov.
In 2007 wordt de milieuwetgeving gemoderniseerd. Hiermee komt het Ministerie van VROM tegemoet aan bedrijven en gemeentes, die de huidige regels niet altijd als relevant ervaren. “Ook zijn de voorschriften soms moeilijk uitvoerbaar”, zo stelt men. Uitgangspunt voor de regels is voortaan niet meer de branche, maar de aard van de activiteiten. Bedrijven krijgen meer vrijheid in de manier waarop ze aan milieunormen voldoen, bijvoorbeeld met innovatieve technieken. Tevens wordt de handhaving flexibeler. Door de moder-nisering zullen veel bedrijven niet meer vergunningsplichtig zijn. Er komt een speciale website waar bedrijven en gemeentes kunnen zien aan welke voorschriften ze moeten voldoen.
N7 nov.
Alacar organiseert t/m 3 december de Nationale Schadeweken. Tijdens de actieperiode krijgen klanten een korting op het herstel van hun schade. Wanneer zij langskomen voor een prijsopgave, kunnen zij aan Alacar’s kortingsrad draaien en op deze manier een korting ‘verdienen van 10 tot 25 procent. Hiermee reageert Alacar op onderzoek waaruit blijkt dat ruim 75% van de Nederlanders de kosten van schadeherstel te hoog inschat. Met de Nationale Schadeweken wil Alacar naar eigen zeggen bewijzen dat herstel van een schade niet duur hoeft te zijn.
Vier schadeherstelketens hebben hun krachten gebundeld in één nieuwe landelijke keten. De naam hiervan is De AutoSchadePartner, kortweg ASP. De deelnemers in dit samen-werkingsverband zijn Perfekta Autoschade Service, Stern Autoschade, Het AutoSchadehuis en UAS. In totaal beschikt ASP over circa 40 schadeherstelbedrijven. Deze bedrijven hebben in Nederland hun eigen verzorgingsgebied, maar samen bieden zij een landelijke dekking. "Ideaal voor landelijk opererende ondernemingen, leasemaatschappijen en andere fleetowners", zo meldt ASP.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.