2 nieuwe spuitcabines voor Truckherstel in Duiven

2 nieuwe spuitcabines voor Truckherstel in Duiven

Aanstaande maandag gaat Truckherstel, de dochtermaatschappij van Melis Logistics in Duiven, van start met twee nieuwe spuitcabines, die dan officieel in gebruik genomen worden. Dit meldt Melis Logistics.

Brand
De ingebruikname van de nieuwe spuitcabines volgt op de brand die het bedrijf twee jaar geleden trof. Na de brand vond Truckherstel een paar meter verderop een nieuw onderkomen, dat geografisch gescheiden blijft van het transportbedrijf. Er is gekozen voor een aparte bedrijfsruimte met schadeherstel als kernactiviteit, los van het onderhoud. Reden is volgens Melis Logistics het krimpen van het oppervlak en de toegenomen vraag naar schadeherstel.

Scheiden
De nieuwe spuitcabine is een dubbele cabine met een lengte van 32 meter, die kan worden gescheiden in twee losse secties van ieder 16 meter lang. Ook is de verfmengruimte aangepast. Sinds de brand werd er in de afgelopen twee jaren gebruik gemaakt van een noodspuitcabine. Maar met de nieuwe spuitcabine is nu de capaciteit verdubbeld. (Bron en foto: Mils Logistics)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.