123Ruit in herstelnetwerk van Centraal Beheer en Glasgarant
Stefan Clijnk, voorzitter van 123ruit (Foto: 123ruit.nl)

123Ruit in herstelnetwerk van Centraal Beheer en Glasgarant

Ruitschadeketen 123Ruit verwacht dit jaar zijn omzet te kunnen verdubbelen. Mede dankzij het feit dat de keten is opgenomen in het herstelnetwerk van Centraal Beheer, Glasgarant en de Noordhollandse.

Dat meldt Stefan Clijnk, voorzitter van 123Ruit, aan vakblad Automotive. Het bedrijf was al aangesloten bij Univé, ZLM en NKC Camperverzekering. “Het is lastig om in te schatten, mede door de coronacrisis en de lockdown, wat het precies zal opleveren, maar wij denken dat een verdubbeling van de omzet voor dit jaar haalbaar moet zijn”, zegt Clijnk in Automotive. Verder wil hij dit jaar de naambekendheid van de ruitherstelketen vergroten. “Voor consumenten zijn we een relatief onbekend partij. We zijn druk bezig om te kijken hoe we onze bekendheid kunnen vergroten.”

Het netwerk van 123Ruit telde eind 2021 51 vestigingen, mede door de aansluiting van negen nieuwe aansluitingen, waaronder acht voormalige vestigingen van Glasgarage, de formule die er vorig jaar mee stopte. 123Ruit manifesteert zich nadrukkelijk als een onafhankelijk keten van zelfstandig ruitherstelspecialisten die zich gezamenlijk sterker wil presenteren bij landelijke opdrachtgevers en verzekeraars.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.