Glasurit organiseert ColorMotion-rally

Glasurit organiseert ColorMotion-rally

Glasurit heeft afgelopen week met 26 relaties opnieuw een ColorMotion-rally gereden, een tocht door mooie plaatsen in Nederland voor ColorMotion-leden.

Traditie
De tocht liep dit jaar van Breukelen naar Ermelo, waar gezamenlijk werd geluncht. Daarna werd de tocht voortgezet naar Naarden voor een afsluitend diner voor alle deelnemende equipes. In totaal bedroeg de route 170 kilometer.
De rally voor de leden van de ColorMotion groep is inmiddels een traditie geworden. De deelnemers rijden in tweetallen in een bijzondere auto; bijvoorbeeld een oldtimer of een andere speciale auto. Iedere editie doet de groep een ander deel van Nederland of België aan. Ook tijdens de editie van dit jaar was er voor de deelnemende schadeherstelbedrijven meer dan voldoende gelegenheid om op een informele manier kennis te maken met elkaar en informatie uit te wisselen.

Klantennetwerk
ColorMotion is het klantennetwerk van Glasurit. Door regelmatig bijeenkomsten en evenementen te organiseren zoals de ColorMotion-rally, stimuleert Glasurit de aangesloten schadeherstelbedrijven om met elkaar te netwerken, informatie uit te wisselen en kennis te delen met elkaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.