Bart Janssen van PartsPlan naar Pon

Bart Janssen van PartsPlan naar Pon

Per 1 oktober treedt Bart Janssen (37) in dienst bij Pon’s Automobielhandel als commercieel directeur after sales. Janssen was vanaf eind 2000 in dienst bij Achmea Schadeservice als manager inkoop. Begin 2005 stapte hij over naar PartsPlan, de toen nieuw op te richten joint-venture tussen Achmea en Athlon. Hij werd als directeur verantwoordelijk voor het ontwikkelen, introduceren en opbouwen van PartsPlan. Na zijn vetrek neemt Hugo Pietersz, commissaris van PartsPlan, zijn taken over tot de vacature van directeur is ingevuld. Bij Pon’s Automobielhandel zal Janssen actief zijn binnen de business unit after sales, waar hij de verantwoordelijkheid krijgt voor sales, marketing & communicatie en business development.

PPG wint ‘Best Supplier Award’ 4 sep.
PPG heeft in Turkije de ‘Best Supplier Award 2005’ gewonnen. Deze prijs werd uitgeloofd door Hyundai Turkije. PPG ontving de prijs voor de goede technische en logistieke ondersteuning aan de fabriek in Turkije. Deze fabriek produceert 70.000 auto’s per jaar en binnenkort zal dit aantal worden verhoogd naar 110.000. Hyundai Turkije is in 1997 samen gaan werken met PPG. Deze lakleverancier levert ED coat, primer, kleur en blanke lak.

Unigarant: merkpolissen Peugeot en Citroën 1 sep.
Unigarant en PSA Finance Nederland introduceren op 1 november 2006 de Peugeot Assurance en Citroën Autoverzekering. PSA Finance Nederland (PSA) is de financiële dienstverlener van Peugeot en Citroën. Ze zegt voor Unigarant te hebben gekozen vanwege haar ervaring met eerdere merkenpolissen voor Jaguar, Landrover, Ford, Opel en Chevrolet. De nieuwe merkpolissen voor Peugeot en Citroën hebben een 3 jaar nieuwwaardedekking voor nieuwe auto’s en een 3 jaar aanschafwaardedekking voor gebruikte auto’s. De klant betaalt geen eigen risico als de schade wordt hersteld bij een door Peugeot of Citroën officieel erkend reparateur.

G+R Autoschade naar nieuw bedrijfspand 1 sep.
Op maandag 4 september gaat G+R Autoschade BV officieel van start in een nieuw bedrijfspand aan de Kamerlingh Onneslaan 30 in Ijsselstein. Vóór die tijd was het bedrijf gevestigd in Montfoort. Het nieuw gebouwde bedrijfspand heeft een oppervlak van 1.250 m2 (bebouwd). G+R Autoschade BV houdt zich naast schadeherstel aan personen en bestelauto’s ook bezig met industrieel en speciaal spuitwerk volgens het Future Paint-concept. Tevens treedt men binnenkort toe tot het GlasGarage-netwerk voor autoruitschadeherstel. Bij G+R Autoschade BV werken 10 mensen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.