Axalta richt pijlen op studenten

Axalta richt pijlen op studenten

Het bedrijf helpt studenten om te innoveren en hun vaardigheden toe te passen in praktische leerprojecten

Axalta gaat nog intensiever studenten stimuleren om te kiezen voor wetenschap, technologie, techniek en wiskunde-vakken. Dit doet de lakfabrikant met studentenraceprogramma ́s, als onderdeel van van ́Axalta’s Bright Futures ́-programma.

Axalta ́s studentenprogramma is ontwikkeld voor studenten over de hele wereld. Het programma ondersteunt STEM-onderwijsinitiatieven (Science, Technology, Engineering en Maths) door studentenraceprogramma’s aan verschillende universiteiten in Europa te ondersteunen. Hieronder vallen de motorsportcompetitie ‘Formula Student’, de Bridgestone World Solar Challenge (competitie van zonneauto’s en de MotoStudent International Competition, een wereldwijde motorwedstrijd tussen universitaire studententeams.

Axalta wil studenten helpen om de kennis en vaardigheden die ze op de universiteit leren, in de praktijk toe te passen wat ze daarna kunnen gebruiken in hun carrière. “Mede dankzij onze ervaring in de motorsport krijgen studenten de kans om hun theoretische kennis in de praktijk te brengen`, aldus Yves Kerstens, President van Axalta EMEA. “Tevens zorgt onze investering ervoor dat de volgende generatie talenten in onze branche klaar staat.

www.axalta.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.