Meewerkend werkplaatschef

A.A.S. Dubbeldam Schade Dordrecht

Dordrecht

38 uur uur per week

MBO/MTS

Geplaatst op: 14 maart, 2023


Je bent verantwoordelijk voor een gestroomlijnde werkplaats. Je plant de werkzaamheden, coördineert de werkzaamheden en controleert de resultaten van het werk. Je zorgt er voor dat mensen op een veilige manier kunnen werken, je zorgt er voor dat er voldoende materialen en gereedschappen zijn. Natuurlijk help je mee in het arbeidsproces. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de mensen in de werkplaats. Samen met de vestigingsmanager en directeur geef je uitvoering aan het personeelsbeleid.

Het schadeherstel is ‘jouw ding’. Je weet en kunt veel in deze bedrijfstak. Dit helpt je een reële planning te maken en te bewaken. Je kent het belang van herstel volgens de richtlijnen en ziet toe dat deze binnen de werkplaats worden toegepast. Je ziet toe op een goede kwaliteit van het werk.

Je bent in staat om je collega’s in de werkplaats te motiveren om veilig, efficiënt, kwalitatief en in goede sfeer te werken. Je spreekt je collega’s zo aan dat de sfeer en motivatie hoog zijn en blijven. Je overlegt met de front-office en vestigingsmanager over het werk op korte en langere termijn. Voor de klant ben je een deskundige en vriendelijke vertegenwoordiger van het bedrijf.


Functie eisen

  • ruime ervaring binnen het schadeherstelbedrijf
  • een opleiding op minimaal MBO-3 niveau
  • het vermogen een boodschap helder te verwoorden
  • een kwaliteitsgerichte houding
  • een fijne collegiale houding die past bij een cultuur waar werken, collegialiteit en vakmanschap centraal staan.


Arbeidsvoorwaarden

De werkplaatschef is een belangrijke functie binnen onze organisatie. Wij ondersteunen je in je ontwikkeling om deze rol goed in te kunnen vullen. Wij hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Deze kunnen we in overleg met elkaar vaststellen.

Bedrijfsprofiel

A.A.S. Dubbeldam Schade is een familiebedrijf wat al meer dan 56 jaar bestaat. Wij zijn een laagdrempelige organisatie waar persoonlijk contact telt. Met ons hechte team houden we ervan om een mooi stukje werk af te leveren, waarbij we ons ervan bewust zijn dat je dit met zijn allen moet doen. We hechten daarom ook aan een goede sfeer in de werkplaats en een prettige werkomgeving.

 



Contact

Voor vragen of sollicitaties kunt u mailen naar [email protected]

Solliciteren, dan graag uw CV meesturen.
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.


U kunt op deze baan en anderen solliciteren met uw online cv. Klik op de onderstaande link om uw online cv in te dienen en uw sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.

Vacature details

  • Functiegroep
    Autoschade
  • Functie
    Meewerkend werkplaatschef
  • Dienstverband
    Vast
  • Uren
    38 uur
  • Opleidingsniveau
    MBO/MTS
  • Werkervaring
    1 - 2 Jaar