Meewerkend Chef Werkplaats

Story Schadeherstel

Waardenburg

40 uur uur per week

MBO/MTS

Geplaatst op: 20 februari, 2023


Word je enthousiast van de uitstraling en techniek van BMW en MINI? Én ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij jouw leidinggevende skills goed van pas komen? Dan is dit je kans!

Inhoud functie

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief plannen van de dagelijkse werkzaamheden in de werkplaats en zorg je voor een optimale bezetting. Je begeleidt daarnaast de aanwezige schade specialisten, bent deels zelf nog productief, voert eindcontroles, uit en verricht diverse administratieve handelingen.


Functie eisen

In de functie van Chef Werkplaats staan klantgerichtheid en kwaliteitsbewustzijn hoog in het vaandel. Je bent een teamspeler, die een kei is in het coachen en begeleiden van de technici binnen onze werkplaats en daarbij gebruik je een duidelijke en gestructureerde manier van communiceren. Jij hebt:
  • een afgeronde MBO opleiding niveau 4 met technisch achtergrond:
  • enkele jaren relevante leidinggevende ervaring;
  • een enthousiaste, flexibele en proactieve instelling.


Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een open en professionele organisatie waar hard werken wordt afgewisseld met gezelligheid. Naast een uitstekend salaris hebben we een vitaliteit budget onder andere met Lease a Bike en bedrijfsfitness.

Bedrijfsprofiel

Story Schadeherstel is een erkend BMW en MINI schadehersteller en houdt zich alleen maar bezig met het herstellen van schade aan BMW en MINI. Wij zijn gelieerd aan een aantal  BMW en MINI dealers en halen hier een groot deel van onze werkzaamheden vandaan.



Contact

Interesse?

Heb je vragen of wil je solliciteren? Mail dan jouw vraag of CV met bondige motivatie t.a.v. Kees van Soest naar [email protected]
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.


U kunt op deze baan en anderen solliciteren met uw online cv. Klik op de onderstaande link om uw online cv in te dienen en uw sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.

Vacature details

  • Functiegroep
    After Sales, Autoschade
  • Functie
    Meewerkend Chef Werkplaats
  • Dienstverband
    Vast
  • Uren
    40 uur
  • Opleidingsniveau
    MBO/MTS
  • Werkervaring
    1 - 2 Jaar, 10 En Meer Jaar, 2 - 5 Jaar, 5 - 10 Jaar, Minder Dan 1 Jaar