Plaatwerker Volvo erkend Schadeherstel

Henk Scholten

Arnhem

40 uur uur per week

MBO/MTS

Geplaatst op: 21 december, 2022


Jouw ervaring als plaatwerker inzetten bij een succesvol premium automerk in een ontzettend moderne werkplaats? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als alleskunner op het gebied van schadeherstel zorg jij er in een handomdraai voor dat Volvo’s met uiteenlopende schades in topconditie de werkplaats verlaten.

Jouw rol als plaatwerker:

De werkdag begint om 8:15 uur. In overleg met de Werkplaatschef bepalen je de prioriteiten en de planning. Vandaag werk je aan meerdere kleine schades, morgen heb je te maken met een grotere schade die veel tijd en aandacht van je vraagt. De diversiteit is groot, hoewel je altijd aan jonge auto’s werkt.

Wat jouw werk zo mooi maakt? Je werkt voor 90% aan het merk Volvo. Hierdoor ben je een echte specialist, een vakman. Je onderscheid jezelf dan ook van een doorsnee voorbewerker – autospuiter. Jij levert namelijk de hoogste kwaliteit. En dat voor alle Henk Scholten Volvo vestigingen. De ene keer voor een particuliere klant, de andere keer voor een leasemaatschappij of zakelijke klant. Kortom; mooi werk voor een mooi merk!

Getagd als: Arnhem, Autoschadehersteller, Gelderland, Plaatwerker, Volvo


Functie eisen

Dit breng je mee als plaatwerker: Om succesvol te blijven zoeken we nieuwe collega’s die met energie en doorzettingsvermogen meebouwen aan de toekomst van ons bedrijf. Collega’s die hun schouders eronder zetten, durven en doen, met nieuwe ideeën komen, hard werken en samen de klus willen klaren. Wat je verder nog in huis hebt:
  • Je bent gediplomeerd schadehersteller en hebt verschillende aanvullende certificaten op zak.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring. Heb je veel ervaring met het merk Volvo? Dan is dat een pré. Hetzelfde geldt als je Autoschade Technicus bent.

Jouw ontwikkeling als plaatwerker:

In de veranderende wereld van de autotechniek is stilstaan geen optie. We moeten onszelf blijven ontwikkelen. Kennis bijhouden. Daarnaast werk je niet alleen aan een Volvo, maar ook aan de Polestar en Lynk&co. Bij binnenkomst start je met het ‘Welkom bij Volvo’ introductieprogramma gevolgd door verschillende trainingen die op jouw functie van toepassing zijn. Bijvoorbeeld over technische ontwikkelingen, systemen die we gebruiken of vaardigheden die we belangrijk vinden. Daarna ga je, net zoals alle andere collega’s, een doorlopende opleidingscyclus in zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij jou als plaatwerker bieden: Naast een gedreven en gezellig team vind je bij ons een prettige werksfeer en interessante arbeidsvoorwaarden die o.a. bestaan uit:
  • een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring;
  • 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
  • een goede pensioen regeling;
De standplaats van deze functie is Arnhem, bij ons schadeherstel bedrijf. Samen met de ongeveer 10 collega’s zet je iedere dag weer een grote prestatie neer.

Bedrijfsprofiel

Over ons:

Er gebeurt veel in de autowerelden en Volvo weet in dat krachtenveld de voortrekkersrol te pakken. Dit heeft gevolgen voor ons als dealerbedrijf. Uitdagingen die we met alle vertrouwen aangaan. Denk aan de diverse verbouwingen en aanpassingen aan showroom en werkplaats. Of de stap naar Volvo Personal Service, het innovatieve serviceconcept van Volvo. Maar hoe we ook vernieuwen, vóór alles blijven wij het familiebedrijf Henk Scholten.

In dit familiebedrijf staat alles in het teken van de beleving van de klant. Met als belangrijkste pijlers: persoonlijk contact, de hoogst haalbare kwaliteit en goede service. Een comfortzone waarbinnen mensen – klant én collega – zich gehoord en gezien voelen. Dat is het goede gevoel dat al meer dan veertig jaar het fundament is onder Henk Scholten Volvo.

Inmiddels werken we vanuit vestigingen in Arnhem, Nijmegen, Ede en Tiel. In Arnhem hebben we een compleet gecertificeerd schadeherstelbedrijf dat is voorzien van de modernste apparatuur en technieken in eigen beheer.



Contact

Hebben we je overtuigd?

Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank van Beek via 026 – 384 94 84.
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.


U kunt op deze baan en anderen solliciteren met uw online cv. Klik op de onderstaande link om uw online cv in te dienen en uw sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.

Vacature details

  • Functiegroep
    Autoschade
  • Functie
    Plaatwerker Volvo erkend Schadeherstel
  • Dienstverband
  • Uren
    40 uur
  • Opleidingsniveau
    MBO/MTS
  • Werkervaring
    10 En Meer Jaar, 2 - 5 Jaar, 5 - 10 Jaar