FOCWA zoekt (junior/medior) medewerker techniek

FOCWA

Woerden

40 uur uur per week

HBO/HTS, MBO/MTS

Geplaatst op: 30 maart, 2022


Jouw functie
Als medewerker techniek ben jij een belangrijk aanspreekpunt voor onze leden. Wat je precies gaat doen? Je adviseert ondernemers en medewerkers over technische ontwikkelingen in de schadeherstelsector. Jij bemant de Technische Helpdesk van FOCWA waarbij jij via telefoon of per mail (en soms live) deskundig advies levert over onder andere snijlijnen, verbindingstechnieken, kalibratie van ADAS-systemen en (de)montageprocedures. Dit advies baseer je op fabrieksinformatie die rechtstreeks tot je beschikking staat. Zo ontwikkel jij jezelf tot de vraagbaak over technologische ontwikkelingen en innovaties voor autoschade-, autoruit-, caravan- & camper-, motorfiets- en truckschadeherstelbedrijven.

Daarnaast ondersteun en adviseer jij FOCWA-leden bij de lopende certificeringsprocessen die cruciaal zijn om de kwaliteit en veiligheid van het schadeherstelvak te borgen. Daar waar zij vastlopen in het certificeringsproces, bied jij een helpende hand. Je helpt leden bij de voorbereiding op de audit door een Certificerende Instelling, geeft een antwoord op hun vragen en zorgt ervoor dat de administratie bij FOCWA nauwkeurig wordt bijgehouden. Vanuit jouw ervaring en expertise geef je ook gevraagd en ongevraagd advies bij de uitrol en totstandkoming van de verschillende (branche)normeringen die FOCWA ontwikkelt.

Je bent continu in gesprek met leden en hun medewerkers over hun én ons vakgebied. De ene keer evalueer je de kwaliteit van het herstel. De andere keer praat je mee en geef je jouw visie op de toekomst en inhoud van schadeherstelopleidingen. Samen met onze leden geef je elke dag invulling aan ‘veiligheid door vakmanschap’. Een veelzijdige en verantwoordelijke rol

Wie zoeken wij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior/medior medewerker techniek (M/V/x). Jij hebt natuurlijk affiniteit met auto’s, motorfietsen, caravans en campers & passie voor schadeherstel in de breedste zin van het woord. Het leveren van kwaliteit is jou op het lijf geschreven. Je bent bijzonder nauwkeurig en hebt een dienstverlenende instelling, zowel extern als intern.

Het is een pre als je al ervaring hebt opgedaan in de schadeherstelsector. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat je beschikt over technisch inzicht en gedreven bent om ondernemers en hun medewerkers te faciliteren op technisch vlak. Aantal werkdagen/uren zijn in onderling overleg bespreekbaar: minimaal 28 uur, bij voorkeur 40 uur.

Wat bieden wij jou?
FOCWA biedt jou een prettige werkomgeving met fijne en talentvolle collega’s. Wij streven ernaar om werkomstandigheden te creëren waarbij mensen met plezier het beste van zichzelf inzetten voor de organisatie en haar leden. Een organisatie waar ruimte is om zelf te bepalen wat nodig is om tot topprestaties te komen binnen een proces van ‘samen op weg’ en voortdurende dialoog.

Werken bij FOCWA betekent naast een afwisselende baan en goede werkomstandigheden ook een prima salaris en moderne arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?
Het team van FOCWA bestaat uit 17 gemotiveerde medewerkers in verschillende disciplines. Het moderne pand van FOCWA is gevestigd in Woerden.

FOCWA is een branchevereniging en verzorgt de belangenbehartiging van schadeherstelbedrijven. FOCWA beschikt over de meest up-to-date branche specifieke kennis en ondersteunt haar leden dagelijks om het uiterste uit hun vakmanschap en ondernemerschap te halen. Met alle disciplines in huis reikt FOCWA de helpende hand aan de aangesloten schadeherstelbedrijven.

FOCWA werkt continu aan haar positionering bij consumenten én binnen het bedrijfsleven, als symbool van kwaliteit en professionaliteit. Voor bedrijven die als FOCWA-bedrijf willen (blijven) opereren, voert FOCWA een helder selectiebeleid met jaarlijkse controles.

Daarnaast is FOCWA actief op het gebied van techniek en innovatie, scholing en opleiding, kwaliteit, milieu- en arbozorg, individuele bedrijfsadvisering- en begeleiding, communicatie en public relations.

Geïnteresseerd?
Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben je enthousiast om ons team te komen versterken, dan komen we graag met je in contact! Stuur ons je CV met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan per mail naar [email protected].

Wil je meer weten over FOCWA of over de functie, neem dan contact op met Martijn Smid (tel. (088) 501 1000) of kijk op www.focwa.nl.


Functie eisen

Kernwoorden: Technisch inzicht, affiniteit met schadeherstel, passie voor innovatie en technologie, doener, resultaat- en oplossingsgericht.

Bedrijfsprofiel

Als brancheorganisatie zet FOCWA zich al meer dan 85 jaar in voor meer veiligheid door vakmanschap in de schadeherstelbranche. Dit doen we met meer dan 1.100 schadeherstelbedrijven die gespecialiseerd zijn in autoschadeherstel, autoruitherstel, truckherstel, motorfietsherstel, caravan- & camperservice en -herstel & poets.

Ter ondersteuning van haar leden, ontwikkelt FOCWA relevante dienstverlening die inspeelt op de uitdagingen van het schadeherstelbedrijf. Alle onze activiteiten zijn erop gericht om leden te helpen en te stimuleren het uiterste uit hun ondernemerschap te halen. Dat gebeurt via belangenbehartiging en ondersteuning op velerlei terreinen. Zoals bij sociaaleconomische aangelegenheden, maar ook op gebied van techniek en innovatie, scholing en opleiding, kwaliteits- milieu- en arbozorg, individuele bedrijfsadvisering en -begeleiding, communicatie en public relations. FOCWA fungeert als een platform en kenniscentrum waar alle leden voor elke vraag terecht kunnen. Daarnaast werkt FOCWA continu aan haar positionering bij consumenten én bedrijfsleven, als symbool van kwaliteit en professionaliteit.



Contact

Geïnteresseerd?
Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben je enthousiast om ons team te komen versterken, dan komen we graag met je in contact! Stuur ons je CV met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan per mail naar [email protected].

Wil je meer weten over FOCWA of over de functie, neem dan contact op met Martijn Smid (tel. (088) 501 1000) of kijk op www.focwa.nl.
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.


U kunt op deze baan en anderen solliciteren met uw online cv. Klik op de onderstaande link om uw online cv in te dienen en uw sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.

Vacature details

  • Functiegroep
    Technisch
  • Functie
    FOCWA zoekt (junior/medior) medewerker techniek
  • Dienstverband
    Tijdelijk
  • Uren
    40 uur
  • Opleidingsniveau
    HBO/HTS, MBO/MTS
  • Werkervaring
    1 - 2 Jaar, 2 - 5 Jaar, 5 - 10 Jaar