Baliemedewerker / Calculator

abs kerkelanden

Hilversum

40 uur of meer uur per week

MBO/MTS

Geplaatst op: 14 maart, 2022


Als calculator zorg je ervoor dat schades worden ontvangen, ingepland en perfect worden afgewikkeld. Alles om onze klanten weer blij de weg op te sturen.

Je maakt deel uit van een ervaren en hecht frontoffice Team;
Je bent de schakel tussen klant, werkplaats, leveranciers, verzekeraars en leasemaatschappijen;

Getagd als: Noord-Holland




Functie eisen

Ervaring met calculeren en afwikkelen van schades met opdrachtgevers zoals verzekeraars en leasemaatschappijen; Je bent service gericht en laat de klant altijd op nummer 1 staan; Een flexibele werkhouding en in staat om te schakelen tussen calculeren en het te woord staan van klanten, experts en collega’s uit de werkplaats; Als calculator ben je in staat om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn binnen de spelregels van verzekeraars en leasemaatschappijen.

Arbeidsvoorwaarden

Een prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inzicht Mogelijkheid voor het volgen van cursussen Een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bedrijfsprofiel

Voor alle merken, voor grote en kleine schades

Autoschade komt vrijwel altijd onverwacht. Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Kerkelanden in Hilversum herstellen wij niet alleen de autoschade, maar proberen wij naast het schadeherstel ook alle zorgen eromheen weg te nemen.

Terwijl onze vakmensen de autoschade aan uw voertuig beoordelen, lopen wij desgewenst het schadeformulier met u door. Daarnaast verzorgen wij graag het contact en de gehele afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Om u in ieder geval zo snel mogelijk weer op weg te helpen, kunt u gebruikmaken van één van onze leenauto’s.



Contact

Ben jij de persoon die we zoeken en spreekt bovenstaande je aan, mail je cv  naar [email protected] of bel 035-628 4767
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.


U kunt op deze baan en anderen solliciteren met uw online cv. Klik op de onderstaande link om uw online cv in te dienen en uw sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.

Vacature details

  • Functiegroep
    After Sales
  • Functie
    Baliemedewerker / Calculator
  • Dienstverband
    Vast
  • Uren
    40 uur of meer
  • Opleidingsniveau
    MBO/MTS
  • Werkervaring
    1 - 2 Jaar, 10 En Meer Jaar, 2 - 5 Jaar, 5 - 10 Jaar