Verzekeraar Lancyr integreert online platform met Fixico
(Foto: Shutterstock)

Verzekeraar Lancyr integreert online platform met Fixico

Verzekeraar Lancyr gaat samenwerken met online herstelplatform Fixico. Dat doet het bedrijf voor voor zijn huismerk-autoverzekeringen. Het bestaande herstelnetwerk van Lancyr wordt geïntegreerd met het Fixico-platform. Daarmee wil het bedrijf de efficiëntie verbeteren, zo stel Fixico in een persbericht.

Ook kunnen klanten van Lancyr, naast het online afsluiten van een autoverzekering, digitaal schadeclaims indienen en afhandelen via Fixico’s platform. ‘Dit versnelt het proces. Ook zorgt dit voor een eenvoudige schadeafwikkeling via een online platform’, aldus Fixico. De schadeafdeling krijgt via een dashboard inzicht in het herstel van alle voertuigen, de soorten schades en de prestatie van de herstellers.

Er zijn bij Fixico in Europa drieduizend schadeherstelbedrijven aangesloten. Lancyr wil via een digitaal verbonden marktplaats voor alle betrokkenen autoherstel vormgeven. Meer dan drieduizend herstelbedrijven en 250 zakelijke klanten maken gebruik van Fixico, dat inmiddels actief is in 10 landen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.