MEGA color

MEGA color

MEGA color is een verfgroothandel in auto- en industrielakken met het grootste assortiment A-merken in Nederland. Daarnaast is Mega Color officieel dealer van Max Meyer en PPG autolakken. Vanuit de vestiging in Nijmegen levert MEGA color al meer dan 28 jaar paint- én non-paint materialen aan autoschadeherstelbedrijven, carrosseriefabrieken en industriespuiterijen in heel Nederland.

Samenwerkingen met internationale inkooporganisaties maken het mogelijk om de producten van talloze A-merken tegen scherpe tarieven aan u te kunnen aanbieden. Daarmee houdt u uw inkoopkosten zo laag mogelijk en heeft u meer waar voor uw geld. Ook met ons eigen private label MEGAnal en Krypton bent u verzekerd van kwalitatieve producten met een concurrerende prijsstelling.

Als toegankelijk familiebedrijf vinden wij een goede begeleiding en betrouwbare service belangrijk. Niet alleen vóór of tijdens het plaatsen van een bestelling, maar ook wanneer u technische vragen heeft achteraf. Een goede relatie opbouwen met klanten, dat is onze drijfveer vanaf dag één. Niet voor niets hanteren we binnen onze verfgroothandel korte communicatielijnen met elkaar én onze klanten. Dat maakt het contact persoonlijk en ons werk eveneens flexibel en efficiënt.

www.megacolor.nl

MEGA color
Factorijweg 4-B
6541 DN Nijmegen
T: (024) 6773479
info@megacolor.nl