CAP Automotive introduceert professionele DV1 verfspuiten lijn
CAP Automotive introduceert professionele DV1 verfspuiten lijn

CAP Automotive introduceert professionele DV1 verfspuiten lijn

Importeur van professionele verfspuitapparatuur voor de autobranche, Coating Application Products Automotive B.V. (CAP), introduceert de DV1 verfspuiten lijn. Het gaat om een hoogwaardige kwaliteit verfspuiten voor alle klussen in de autoschadebranche.

Professionals weten hoe belangrijk een kwalitatief hoogwaardig spuitpistool is. Naast kwaliteit is werkgemak ontzettend belangrijk. Niks is vervelender dan een klus opnieuw te moeten doen, omdat de apparatuur niet optimaal werkt. Dit kost materiaal en tijd. Tijdens het werk is ook comfort belangrijk; niks is fijner dan een verfspuitpistool die comfortabel in de hand ligt. 

En dan het spuitbeeld; als professional verwacht je dat de verfspuit het juiste spuitbeeld geeft. Investeer daarom in jezelf en vergeet dit soort problemen! Wij introduceren de DV1 familie: de kwaliteit verfspuiten voor al jouw klussen in de autoschadebranche.

Devilbis marktleider

Devilbiss is marktleider op het gebied van verfspuitpistolen in de autoschadebranche. De erkenning komt door hun innoverende werk. Werk die je als vakman uiteraard op de werkvloer tegenkomt. Denk hierbij aan de modellen: DV1, GPG of een pro-lite pistolen die geliefd zijn in de markt. Wij zullen je in deze blog meer vertellen over de verschillende DV1 modellen. Geen zin om alles te lezen? Geen enkel probleem bekijk onderaan dit bericht de video’s van onze vertegenwoordiger Frank van Rooijen.

DV1-BASE

Het DV1-BASE verfspuitpistool is geschikt voor professionals die de hoogste kwaliteit willen bereiken met een ware spiegelglas finish. Het verfspuitpistool heeft de perfecte kleurbeheersing in combinatie met het laagst mogelijke verbruik aan energie en materiaal.

Nu ook in Limited Edition verkrijgbaar. De welbekende Base komt nu in een gelimiteerde black edition. De DeVilbiss limited black edition is het nieuwste en meest exclusieve product in het Devilbiss assortiment!

DV1-CLEAR

Het DV1 CLEAR verfspuitpistool maakt gebruik van de nieuwste generatie ergonomie en lichtgewicht materialen. Voor maximaal comfort en minimale vermoeidheid.

  • Nieuwe high efficiency luchtkap C1 +
  • Nieuw ontworpen nozzles speciaal voor clearcoat toepassingen
  • Super ergonomie
  • Met nieuw ontworpen trekker voor een zachte, gladde trekkerbeweging
DV1-S

De DV1-S is perfect geschikt voor spotrepair klussen. De DV1-s is op dezelfde manier opgebouwd als de grotere modellen waardoor je super fijne verneveling ervaart.

De DV1-S voor Smart-en Spotrepair.
  • Geschikt voor kleine en middelgrote reparaties
  • Spuit een gelijkmatig en consistent spuitpatroon
  • Optimale vernevelingstechniek door de combinatie van geavanceerde luchtkappen (één high efficiency, één micro en één HVLP) en sproeier setups
  • Perfecte fit and feel
  • Door de ronde afwerking van de sproeier egalere luchtverplaatsing

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.