World Hail Solutions lanceert Car Damage Scan op AutoTechnica

World Hail Solutions lanceert Car Damage Scan op AutoTechnica

Familiebedrijf World Hail Solutions uit Breda introduceert op automotive aftermarket vakbeurs AutoTechnica in Brussel de Car Damage Scan. Met de drive-through scanner wordt schade, zoals deuken en pitjes als gevolg van bijvoorbeeld hagel, binnen één minuut zichtbaar.

De Car Damage Scan, die op zwenkwielen staat en daardoor verplaatsbaar is, registreert het aantal deuken en hun diameter per carrosseriedeel. Op basis van de beelden wordt vervolgens een rapport gegenereerd en is in één oogopslag zichtbaar of en welke schade een voertuig heeft. Vervolgens wordt een 3D-model van het voertuig gemaakt, zodat duidelijk zichtbaar is waar de schade precies zit op het voertuig. De scangegevens worden overzichtelijk bewaard in de cloud.        

Velgschade, steenslag en ruitschade

De Car Damage Scan van World Hail Solutions registreert niet alleen hagelschade, maar scant bijvoorbeeld ook velgschade, krassen, steenslag, ruitschade en bumperschade. Dit maakt de scanner geschikt voor de remarketing van voertuigen.

World Hail Solutions is sinds 2013 gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten na hagelschade. De Car Damage Scan is niet object-gebonden en kan voertuigen met een hoogte tot 270 centimeter scannen. De Car Damage Scanner is te bezichtigen op de stand van World Hail Solutions in Hal 6 op stand H01.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.