Wensink neemt schadeactiviteiten van Sent Waninge over
De Wensink-vestiging in Hoogeveen.

Wensink neemt schadeactiviteiten van Sent Waninge over

Wensink Schade neemt met ingang van komende maandag alle personenwagenactiviteiten voor schadeherstel over van Sent Waninge in Hoogeveen. Dat meldt de dealerholding vandaag. Zowel Sent Waninge Autoschade als Wensink Schade zijn lid van schadeketen AAS.

De overdracht van de schadeherstelactiviteiten voor personenwagens volgt na de overname van Sent Waninge door Bakker Bedrijfswagens. Sent Waninge besloot daarop zich verder te specialiseren in schadeherstel voor trucks en te stoppen met schadeherstel voor personenwagens. Wensink staat op plek 10 in de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60, die hier verkrijgbaar is.

Wensink Schade beschikt over drie schadevestigingen, in Hoogeveen, Apeldoorn en Groningen. De vestiging in Hoogeveen groeit met de overname naar achttien medewerkers. Directeur Wensink Schade Erwin Renkema stelt dat schaalgrootte steeds belangrijker wordt. “Met deze overname creëren we een nog stabielere basis voor een gezond schadeherstelbedrijf en het is een versterking van ons netwerk. De omvang van ons bedrijf maakt ons slagvaardiger.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.