Wensink Automotive sluit aan bij MAX-Repair

Wensink Automotive sluit aan bij MAX-Repair

Wensink Automotive BV heeft een contract afgesloten met het schadeherstelnetwerk MAX-Repair. De samenwerking start officieel 1 oktober.

Mercedes-Benz Truck
Hiermee maakt Wensink Automotive als één van de grootste Mercedes Benz Truck dealers in Nederland gebruik van de heavy duty schadeherstel dienstverlening  voor bestelauto’s, trucks, trailers en zwaar materieel. MAX-Repair op haar beurt versterkt hiermee haar merkonafhankeliijke dienstverlening door de reeds aanwezige kennis en kunde rondom het Truckmerk Mercedes Benz  verder uit te breiden met de aanwezige know how binnen Wensink Automotive.

Schadeherstel complex
Belangrijke reden voor de aansluiting is de stijgende complexiteit van schadeherstel bij met name trucks en personenvervoer. Volgens Peter Spit, After Sales directeur Noord bij Wensink Automotive, kan Wensink nu nog meer dan voorheen samen met MAX-Repair de schadelast van menig wagenpark verder verlagen en beheren. “Al onze medewerkers zijn de afgelopen periode intensief geïnformeerd. Tevens zijn al onze recepties duidelijk als MAX-Repair agentschap voor onze relaties herkenbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.