WellColl Groep opent vestiging in Roermond

WellColl Groep opent vestiging in Roermond

WellcollWellColl Groep opent een nieuwe vestiging in Roermond. het bedrijf heeft MyCar Harrie Willems Roermond overgenomen dat als WellColl­ vestiging verder zal gaan onder de naam WellColl Roermond Harrie Willems.

Mobiliteitsdiensten
WellColl Groep beschikt reeds over autoschadebedrijven in Heerlen, Kerkrade, Maastricht Sittard en Weert. Met deze overname ontstaat er voor de groep naar eigen zeggen een perfect op elkaar aansluitend werkgebied van Maastricht tot Weert. “Roermond is een prachtig werkgebied om de overige mobiliteitsdiensten van WellColl groep aan te bieden”, aldus Vital Verheggen, Commercieel Directeur van WellColl Groep. Harrie Willems, de voormalige directeur van MyCar Roermond, blijft aan het bedrijf verbonden als vestigingsverantwoordelijke.

Nieuwe activiteiten
De samenvoeging van de beide bedrijven zorgt ervoor dat er in de vestiging nieuwe activiteiten kunnen worden toegevoegd. Alle overige bedrijfsactiviteiten zullen vanuit het hoofdkantoor worden georganiseerd, Aldus Verheggen: “De business to business klanten in de automotive branche vragen steeds meer naar all­in mobiliteitsconcepten. Vanuit WellColl groep in combinatie met diverse regionale partners zal dat dit nu ook in Roermond geboden worden.”

WellColl Groep biedt verschillende mobiliteitsdiensten, waaronder: autoschadeherstel, ruitreparatie en ­vervanging, caravan­ en camperservice, autobelettering, bedrijfswageninrichting, dubbele cabines, TomTom Telematics, Fleetport poolautobeheer, oldtimerrestauratie, en RentaRolla Autoverhuur & Autolease. Daarnaast is WellColl actief met de De Designspuiterij.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.