Wanda wint terrein in Nederland

Wanda wint terrein in Nederland

Verfmerk Wanda is sinds kort leverbaar via Wico in Cuijk en AJ Coatings in De Klomp/Veenendaal. Dat maakt leverancier Akzo Nobel bekend. In het noordoosten was Wanda sinds de introductie in februari al verkrijgbaar via Colours & Coatings.

 Wanda biedt een smal assortiment dat breed inzetbaar is, van spotrepair tot compleet overspuiten. De basecoatlijn, topcoatlijn, blanke lakken, primers en fillers zijn gebaseerd op R&D-technologie van Akzo Nobel. Wico en AJ Coatings waren al langer op zoek naar een gedegen verfmerk om vooral hun middelgrote en kleinere klanten mee te kunnen bedienen. “Wanda is een perfecte aanvulling op ons assortiment. Een recht-toe-recht-aan-product met een goede kleurenrange: dat biedt kansen, vooral voor het segment in de schadeherstelmarkt dat niet met ketens of contracten te maken heeft”, verwacht Bert Jansen, directeur van AJ Coatings.

Kleurtechnologie

“De digitale kleurtechnologie en de zeer uitgebreide kleurendatabase van Akzo Nobel in combinatie met de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt Wanda een geweldige aanwinst voor ons assortiment”, vindt Michel Roelofs, directeur van Wico.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.