Waarborgfonds Motorverkeer verkort doorlooptijd met vernieuwd schadeportaal
Foto: Shutterstock

Waarborgfonds Motorverkeer verkort doorlooptijd met vernieuwd schadeportaal

Op het nieuwe schadeportaal van het Waarborgfonds Motorverkeer kunnen particulieren makkelijker een complete claim indienen.  Volgens het Verbond van Verzekeraars bevat het portaal handige verbeteringen die voor completere claims, een kortere doorlooptijd en meer tevreden klanten zorgen.

Onder de nieuwe functies bevinden zich onder andere een postcodecheck, een helpfunctie met videofragmenten en de mogelijkheid om een schade in te dienen via tablet of smartphone. Om het claimanten zo makkelijk mogelijk te maken biedt het Waarborgfonds schadeportaal helpfuncties met tekst- en videofragmenten. Hiermee kan bijvoorbeeld eenvoudig de schade op een plaatje van een voertuig worden aangegeven. Met de postcodecheck kunnen adresgegevens automatisch worden ingevuld.

Doorlooptijd

Op het nieuwe portaal is meer ruimte voor het uploaden van bijlagen. Ook kunnen getuigen via e-mail of sms worden benaderd voor het indienen van een getuigenverklaring. Dankzij de vernieuwingen worden claims completer ingediend. Dit versnelt de beoordeling en zorgt voor een kortere doorlooptijd van de schadeafhandeling. De filtering en gerichtere vraagstelling zorgen voor een verlaging van het percentage afgewezen parkeerschades.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.