VvAA verlengt opnieuw samenwerking met ABS Autoherstel

VvAA verlengt opnieuw samenwerking met ABS Autoherstel

VvAA, de ledenorganisatie van professionals in de gezondheidszorg heeft haar samenwerking met ABS Autoherstel voor de tweede keer verlengd. Dit heeft de verzekeraar bekend gemaakt.

Volgens deze samenwerking adviseert VvAA haar relaties met een all-risk autoverzekering een schade bij een ABS-vestiging te laten herstellen. Zij krijgen dan gratis een gelijkwaardige leenauto en hoeven niet het geldende eigen risico te betalen. Nieuw in de samenwerking is dat vervangende auto’s bij schade per oktober 2012 zijn voorzien van all weather- of winterbanden, een navigatiesysteem en een bluetoothset waarmee handsfree kan worden gebeld.

Het is de tweede keer dat de samenwerking wordt verlengd. Beide partijen zijn de samenwerking voor het eerst aangegaan in 2006, als onderdeel van het VvAA concept, samen met de Artsen Alarm Service en de samenwerking met Autotaalglas.
VVAA heeft ca. 50.000 verzekerde auto’s in haar portefeuille, veelal met all-risk verzekering. Ruim 100.000 medici, paramedici en studenten zijn lid van VvAA en doen onder meer een beroep op de VvAA autoverzekering.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.