Vreugdenhil Berging neemt Bergingsbedrijf Joh van der Zand over

Vreugdenhil Berging neemt Bergingsbedrijf Joh van der Zand over

Internationaal Bergingsbedrijf Joh. van der Zand BV in Waardenburg komt in handen van Vreugdenhil Berging BV in Den Hoorn (ZH). Dit laat het bedrijf weten.

Dochteronderneming
Vreugdenhil Berging neemt de aandelen over van Bergingsbedrijf Joh. van der Zand. Dit bedrijf gaat door als dochteronderneming van Vreugdenhil Berging BV. Beide bedrijven behouden hun eigen identiteit en zijn onderdeel van de BCU (Bergings Combinatie Utrecht), waar ook Collewijn en Modern Berging deel van uit maken. Het pand in Waardenbrug blijft open en de werkgelegenheid blijft behouden.

Overlijden
Reden voor de overname is het plotselinge overlijden in maart van Arno de Heus, commercieel manager en mede-eigenaar van Internationaal Bergingsbedrijf Joh. van der Zand BV. Het bergingsbedrijf wordt nu samengesmolten als volledige dochteronderneming met het Zuid-Hollandse Vreugdenhil Berging. Alle medewerkers blijven in dienst. Oprichter Johan van der Zand blijdt als specialistisch adviseur verbonden.

De samenvoeging van de bedrijven levert een combinatie op met een breed spectrum aan bergings- en dienstverleningswerkzaamheden voor particulier, zakelijke klant, wegbeheerder en verzekeraar.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.