Voogd&Voogd verkocht aan investeerder Bencis

Voogd&Voogd verkocht aan investeerder Bencis

Gevolmachtigd Assurantiebedrijf Voogd&Voogd, gespecialiseerd in schadeverzekeringen, heeft een meerderheidsbelang verkocht aan investeringsmaatschappij Bencis Buy Out Fund IV. Bas de Voogd en Michael de Nijs blijven als directie verantwoordelijk voor Voogd&Voogd en tevens als aandeelhouder betrokken bij de onderneming. Dit meldt het bedrijf op haar website.

Dienstverlening
Reden van de verkoop is volgens Voogd&Voogd om de dienstverlening verder uit te breiden en te optimaliseren. “Komende jaren wordt het steeds belangrijker goede tools voor onze aangesloten bemiddelaars te ontwikkelen en zo steeds meer van hun administratie over te nemen, zodat zij zich volledig kunnen richten op adviseren en bemiddelen”, aldus CEO Bas de Voogd. “Een samenwerking met een onafhankelijke en financieel daadkrachtige partner kan hieraan een goede bijdrage leveren.”

Groeikansen
Operationeel verandert er nu niets. Zowel de vestiging in Middelharnis als Roosendaal, waar binnenkort een nieuw pand betrokken wordt, blijven bestaan, aldus De Voogd: “Samen met Bencis kunnen wij nog beter inspelen op de groeikansen en veranderingen in de markt.” Bij Voogd&Voogd werken ruim 260 personeelsleden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.