Voogd & Voogd lanceert Eco-Polis autoverzekering

Gevolmachtigd assurantiebedrijf Voogd & Voogd lanceert de Eco-Polis, een autoverzekering voor de milieubewuste automobilist. Dit huismerk is ontwikkeld door Delta Lloyd en wordt exclusief via het volmachtbedrijf aangeboden.

Met deze nieuwe Eco-Polis zijn Voogd & Voogd en Delta Lloyd de eerste in de branche. “Met de introductie van de Eco-Polis willen wij de markt stimuleren om milieubewuste keuzes te maken, zoals het aanschaffen van een energiezuinige personenauto”, aldus Michael de Nijs, CFO/COO van Voogd & Voogd: “Onze aangesloten bemiddelaars kunnen hun relaties, die voor een energiezuinige personenauto met A-label hebben gekozen, een exclusief product aanbieden. En door de 15% lagere premie wordt de verzekeringnemer extra beloond voor zijn ‘groene’ keuze.”

Tijdens een feestelijke bijeenkomst hebben Michael de Nijs en Robert Otto (Algemeen Directeur van Delta Lloyd Commerciële Divisie) de honderdste afgesloten Eco-Polis uitgereikt aan Jan-Willem van Kampen en Hein Philipse van Hoek en Kabeljauw verzekeringen en financiën. Vanwege deze mijlpaal krijgt het assurantiekantoor een maand lang een Opel Ampera ter beschikking aangeboden door Delta Lloyd en Voogd & Voogd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.