VOC start online interactieve training

VOC start online interactieve training

Eind maart heeft VOC Haar eerste pilot voor een live-interactieve training Autoschadetechnicus georganiseerd. Dit maakte het opleidingscentrum bekend.

Geslaagd
De pilot werd verzorgd door VCOC in samenwerking met het Automotive College van ROC Midden Nederland: “Een professioneel opgezette, zeer geslaagde pilot”, aldus VOC. Er werden vragen gesteld aan de deelnemers via polls en ze konden zelf ook vragen stellen en reageren via de tab chat en via de tab Q&A. De studenten kunnen de praktijksituaties bij hun werkgever uitvoeren. Ook kunnen vooraf gefilmde praktijksituaties online nabesproken worden.

Betrokkenheid
Volgens trainer Paul Verkerk was er een grote betrokkenheid, activiteit en tevredenheid van de studenten: “Ook achteraf hebben wij veel positieve reacties gehad. We kunnen werken met online theorielessen vooraf en vervolgens een live praktijktraining online. Daarnaast kunnen we interessante quizjes plaatsen in een digitale leeromgeving. En wij kunnen als trainer de leerlingen huiswerkopdrachten toesturen en deze vervolgens online live bespreken.”

VOC biedt meer webinars aan als alternatief voor de fysieke opleidingsdagen, ook na de coronacrisis. Zodra de overheidsmaatregelen en de situatie het toelaten zullen de fysieke opleidingsdagen weer worde hervat.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.