Verzekeruzelf.nl wint award voor snelste schadeafwikkeling

Verzekeruzelf.nl wint award voor snelste schadeafwikkeling

Intrasurance/verzekeruzelf.nl in Den Bosch heeft de 112schade.nl Award 2013 gewonnen voor de snelste schadeafwikkeling. Dit laat 112schade.nl weten.

35 dagen
Intransurance directeur Frank Cooler (rechts) ontving de award uit handen van Julian Baillie van 112schade.nl. Volgens deze schadeafwikkelaar heeft Intrasurance gemiddeld maar 35 dagen nodig om een materiële schade met de tegenpartij af te wikkelen.

Volmacht kantoor
Gemiddeld hebben partijen 73 dagen nodig om een schade met een tegenpartij af te wikkelen. “Intrasurance zit met zijn 35 dagen dus ruim onder het gemiddelde”, aldus Baillie. Intrasurance is een zogenaamd volmacht kantoor: “Opvallend is wel dat over het algemeen volmacht kantoren in 2013 de meeste tijd nodig hebben om een schade af te wikkelen.”

112schade.nl verzorgt schadeafwikkeling voor tussenpersonen, verzekeringsmaatschappijen en fleetowners zoals leasemaatschappijen en bedrijven met grote wagenparken. De dienstverlener neemt daarbij de verhaalsactie van een niet gedekte, maar wel verhaalbare materiële schade én (of) letselschade kostenloos uit handen van deze bedrijven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.