Vermeulen Autoschade officieel Erkend Duurzaam

Vermeulen Autoschade officieel Erkend Duurzaam

SAutoschade Vermeulen in Krimpen a/d Lek heeft het certificaat Erkend Duurzaam behaald. Daarmee bewijst eigenaar Kees Vermeulen dat hij duurzaamheid en milieubewustzijn tot in detail in zijn bedrijfsvoering heeft doorgevoerd.

Duurzaam ondernemen
Vermeulen zegt trots te zijn op de erkenning: “Ik heb het duurzaam ondernemen verweven in mijn bedrijfsdoelstellingen, maar dan komt het aan op het waarmaken. Daarvoor moet duurzaamheid dagelijks in de bedrijfsactiviteiten nagestreefd worden. Omdat mijn medewerkers hier bewust mee omgaan, slagen wij hier samen in. Iedere dag weer zet ons team zich in voor een leuke én milieuveilige werkplek.”

Maatschappelijk verantwoord
Met het Erkend Duurzaam-certificaat maakt Vermeulen zijn verantwoorde manier van ondernemen aantoonbaar: “Zeker bij grote opdrachtgevers zoals fleetowners, (lokale) overheid, verzekerings- en leasemaatschappijen werpt dit zijn vruchten af.”
Autoschade Vermeulen onderging diverse scans van Erkend Duurzaam, specifiek voor de mobiliteitsbranche. “Door het zoveel mogelijk gescheiden aanbieden van afvalproducten en het inkopen van duurzame energie, dragen wij bij aan het programma Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ook in de toekomst willen wij zo zuinig mogelijk gebruik blijven maken van energie.”

Vermeulen Autoschade is aangesloten bij AAS Autoschade. Het Instituut voor Duurzame Mobiliteit voert het Erkend Duurzaam-programma uit, in opdracht van de branchepartijen Bovag, Focwa Schadeherstel, RAI Vereniging en Stiba.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.