Vermaire nu ook Tesla Erkend Hersteller

Autoschade Service Vermaire Haarlem mag zich vanaf nu Tesla Approved Bodyshop noemen. De schadehersteller heeft zich met de complexe schadeafdeling volledig ingezet op het repareren van Tesla’s en behoort daardoor nu tot de tien Tesla Erkende Schadeherstellers in Nederland.

Uitdaging
Vermaire koos er bewust voor om meteen een groot team te trainen in het repareren van dé elektrische auto. Het was de uitdaging voor dit jaar, zoals directeur Dennis Petrus het noemt. Al zijn schademonteurs hebben de opleiding van Tesla gevolgd: “Dankzij ons grote team van Tesla Erkende Schademonteurs hebben we bij Vermaire altijd mensen beschikbaar om een schade aan een Tesla snel, veilig en adequaat te repareren. Tesla rijders krijgen bij ons minimale wachttijd met maximale kwaliteit. “

Tesla erkend gereedschap
Vermaire heeft voor de reparatie van elektrische auto’s al in 2015 de NEN 9140 behaald, de norm voor het veilig werken aan elektrische voertuigen. Er wordt bij het herstel gewerkt met speciaal geïsoleerd gereedschap, die nu zijn uitgebreid met Tesla erkend gereedschap. Ook volgen de Haarlemse schadeherstellers de exacte instructies van het Tesla Body Repair Programma in combinatie met de uitlees- en ADAS-kalibratiesystemen. (foto: Facebook)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.