Vanesch Verf Groep schenkt aan goede doelen

Vanesch Verf Groep schenkt aan goede doelen

Vanesch Verf Groep heeft geldbedragen geschonken aan drie goede doelen: Stichting Poels, Stichting Humanitaire Hulp Kinderen Oekraïne en Support Casper. Dit meldt het bedrijf op Facebook.

Uitreiking
Op donderdag 15 februari ontvingen Gerrit Poels en Louis van de Langeriijt van Stichting Poels en Piet Spijkers van Stichting Humanitaire Hulp Kinderen Oekraïne een cheque. Deze werd op het hoofdkantoor in Tilburg uitgereikt door Paul van Esch (Algemeen directeur Vanesch Verf Groep) en Jan van Esch (oprichter Vanesch Verf Groep). Van het goede doel Support Casper kon niemand aanwezig zijn vanwege ziekte.
De donatie komt voort uit de traditie van Vanesch Verf Groep om tijdens de kerstperiode in plaats van vaak dure relatiegeschenken en kerstkaarten een mooi bedrag te doneren aan goede doelen.

Goede doelen
De Stichting Humanitaire Hulp Kinderen Oekraïne zet zich in voor zieke kinderen in Oekraïne. Oprichter Piet Spijkers wil hiervoor een kinderhospice realiseren. De Stichting Poels zet zich in voor De Pollepel, een sociaal eethuis voor mensen die in financiële moeilijkheden zitten. Support Casper, een campagne van Stichting Overleven met Alvleesklierkanker, wil de bewustwording rond alvleesklierkanker vergroten en geld inzamelen voor onderzoek.

Foto v.l.n.r.: Paul van Esch (Algemeen directeur Vanesch Verf Groep), Piet Spijkers (stichting Humanitaire Hulp Kinderen Oekraïne), Gerrit Poels (Stichting Poels), Jan van Esch (oprichter Vanesch Verf Groep), Louis van de Langerijt (Stichting Poels). (foto: Facebook)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.