Van Tilburg Bastianen wordt aandeelhouder in ABS Hoppenbrouwers Roosendaal
TBGroep wordt aandeelhouder in ABS Hoppenbrouwers Roosendaal. Links Thomas Martin, rechts Joost den Elzen

Van Tilburg Bastianen wordt aandeelhouder in ABS Hoppenbrouwers Roosendaal

In het strategische partnership verzorgt ABS Hoppenbrouwers het schadeherstel aan auto’s van klanten van TB.

TB Groep (Van Tilburg Bastianen) is aandeelhouder geworden van ABS Hoppenbrouwers Roosendaal. Dat melden beide bedrijven. ABS Hoppenbrouwers is sinds begin vorig jaar onderdeel van de ABS Den Elzen Groep.

“Als familiebedrijf vinden wij kernwaarden als mensgericht en betrouwbaar heel belangrijk. Dat vinden wij terug in de samenwerking met Den Elzen. Als business partner ontzorgen zij ons volledig op het gebied van schadeherstel, wat wij zien als een specialisme binnen onze groep. En als mede-aandeelhouder worden wij op de afgesproken momenten zorgvuldig geïnformeerd over de voortgang van de organisatie”, vertelt Thomas Martin, algemeen directeur van Van Tilburg Bastianen.

“We zijn na de overname van Hoppenbrouwers in 2020 actief aan de slag gegaan om ook deze vestigingen verder te ontwikkelen op het gebied van nieuwe technieken, materialen en ons Lean proces”, zegt Joost den Elzen, directeur van ABS Den Elzen. “Een samenwerking met TB sluit daar naadloos op aan. De merken VW, Audi, Seat en Skoda ontwikkelen zich erg snel. Nieuwe technieken door onder andere de komst van de EV modellen, maar ook nieuwe materialen vragen veel investeringen in kennis en equipment op het hoogste niveau.”

Van Tilburg Bastianen participeert ook in de Bredase schadevestiging van Den Elzen.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.