Van Mossel Autoschade Alkmaar en Hoorn naar Focwa

Van Mossel Autoschade Alkmaar en Hoorn naar Focwa

Van Mossel Autoschade Alkmaar en Van Mossel Autoschade Hoorn zijn lid geworden van Focwa. Dit heeft de brancheorganisatie bekend gemaakt.

Gecertificeerd
Met hun lidmaatschap tonen beide vestigingen van Van Mossel Autoschade aan Focwa gecertificeerd te zijn en te voldoen aan de Focwa Standaard, aldus vestigingsmanager Erik van den Ham: “Voor ons belangrijk, maar ook voor onze klanten en opdrachtgevers. Door de Focwa Standaard is de noodzakelijke kwaliteitsborging en veiligheid voor klanten gegarandeerd.”

Van Mossel Autoschade
Van Mossel Autoschade beschikt nu over 23 vestigingen in heel Nederland. Focwa zegt trots te zijn op de twee nieuwe leden die zich aangesloten hebben bij de branchevereniging: “Als Focwa zijn we altijd blij met de keuze van een ondernemer die zich aansluit”, aldus Jelle Bruyn, bedrijfsadviseur van Focwa. “Het is voor mij dan ook belangrijk om uit te leggen wat Focwa voor een schadehersteller kan betekenen. Producten en diensten als garantiecondities, een gedegen Geschillencommissie en de Technische- en Juridische Helpdesk zijn zaken die ik graag bij ondernemers onder de aandacht breng. Hier is veel behoefte aan.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.