Van Eijck koopt Wielsma Internationale Autoservice

Van Eijck koopt Wielsma Internationale Autoservice

Van Eijck Groep BV in Gilze heeft per 1 oktober 2018 een volledig belang genomen in Wielsma Internationale Autoservice BV in Apeldoorn. Dat hebben beide partijen bekend gemaakt.

Naam verandert niet
Wielsma blijft gewoon als Wielsma Internationale Autoservice opereren. Het bedrijf behoudt daarbij zijn – internationaal gevestigde – naam. Ook voor de werknemers verandert er niets. Het bedrijf houdt zich al 54 jaar bezig met (inter)nationale zware bergings- en repatriëringsactiviteiten. De deelname van de Van Eijck Groep BV in Wielsma Internationale Autoservice BV zal de positie van beide organisaties op het gebied van zware internationale bergings- en repatriëringswerkzaamheden versterken.

Europa
Wielsma Internationale Autoservice BV is opgericht in 1964 en coördineert de berging van vrachtauto’s en autobussen in heel Europa. Na de berging worden de auto’s gerepatrieerd. Wielsma’s opdrachtgevers zijn verzekeraars, busmaatschappijen, internationale transportbedrijven en fleetowners.
Van Eijck Groep BV is in 1969 opgericht. De activiteiten bestaan uit berging en pechhulp-activiteiten binnen en buiten Nederland van zowel personen- als vrachtauto’s.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.