Van As Autoschade Dordrecht breidt uit
Foto: Van As Autoschade Dordrecht Facebook

Van As Autoschade Dordrecht breidt uit

Autoschade-herstelbedrijf Van As in Dordrecht gaat uitbreiden en heeft hiervoor een pand naast de huidige locatie aangekocht. Het nieuwe object aan de Pieter Zeemanweg biedt ongeveer 508 vierkante meter bedrijfsruimte en 182 vierkante meter kantoorruimte.

Het nieuwe bedrijfsobject is, volgens de website van de betrokken makelaar gesitueerd op het laatste uitbreidingsgedeelte van bedrijventerrein Dordtse Kil II in de oksel van de provinciale weg N3 en rijks snelweg A-16. Het bedrijventerrein is onderdeel van de Westelijke Dordtse Oever.

Van As Autoschade bedrijven zijn aangesloten bij het onlangs door EV merk NIO gecertificeerde autoschadeherstelketen Schadenet en is een universeel autoschadeherstelbedrijf met meerdere vestigingen in de regio. In Dordrecht is het bedrijf al jarenlang gevestigd aan de Pieter Zeemanweg 79-83, waar zij uit hun jasje zijn gegroeid, aldus de makelaar. Toen de kans zich voordeed om het naastgelegen pand te kopen, hebben Andries de Vries en Martijn de Kreek van Van As Autoschade de kans met beide handen aangegrepen, zo melden zij ook op Linkedin.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.