Van Alphen Autoschades Fixico Schadehersteller van de maand

Van Alphen Autoschades Fixico Schadehersteller van de maand

fixico-van-alphen-decemberFixico heeft Van Alphen Autoschades in Tilburg uitgeroepen tot ‘Fixico schadehersteller van de maand december’.

Klantvriendelijk
Volgens Fixico is het Tilburgse autoschadebedrijf een voorbeeld op het gebied van klantvriendelijkheid: “Zo worden auto’s dikwijls van binnen en buiten gereinigd en worden klanten getrakteerd op een doosje bonbons. Deze extra service in combinatie met het verrassingseffect zie je terug in de reviews wat uiteindelijk weer tot nieuwe klanten leidt.”

Online
Daarnaast zie je de professionele werkwijze terug online: “Van Alphen Autoschades heeft een uitgebreide profielpagina met professionele foto’s en een sterke bedrijfsuitstraling die ook terugkomt in de website en social media kanalen”, aldus Pieter van de Wolfshaar van Fixico. “Precies de juiste uitstraling die past bij de hedendaagse online oriënterende klant, .
Eigenaar Max van Alphen is zeer te spreken over Fixico. “Wij ervaren de samenwerking met Fixico als duidelijk, snel en klantvriendelijk. Het biedt ons een sterk platform wat mooi nieuw werk oplevert.”

Onder de titel ‘Fixico schadehersteller van de maand’ zet Fixico maandelijks een schadehersteller in het zonnetje die op een positieve manier opvalt. De winnaar ontvangt een taart en de ‘schadehersteller van de maand’ award. Autoschade Portaal ondersteunt het initiatief.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.