Valet BV sluit aan bij Focwa

Valet BV in Tilburg heeft zich aangesloten bij Focwa. Het bedrijf heeft het Focwa certificaat ontvangen voor de branchenormering in de Categorie Cosmetisch Schadeherstel.

Halen en brengen
Automobilisten kunnen sinds juli voor schadeherstel terecht bij Valet BV. Het bedrijf haalt en brengt de auto op en laat een leenauto achter. Het bedrijf heeft gekozen voor Focwa vanwege de gedegen Focwa-garantiebepalingen voor consumenten en vanwege de vertegenwoordiging van de belangen van haar leden in brede zin: “Hiermee versterken wij onze positie in de markt en geven wij consumenten en opdrachtgevers dat extra stukje zekerheid”, aldus eigenaar Bas. Leseman. “De schadewereld verandert. Dat heeft uiteraard te maken met de opkomst van de elektrische auto’s, maar ook de manier waarop de consument geholpen wil worden.”

Overnight repair
Zo is Valet BV gestart met een nieuwe dienst; Overnight repair: “We halen de auto ‘s avonds op en brengen de herstelde auto de volgende ochtend vroeg weer terug voor de deur. Daarin zijn we echt de eerste in Nederland.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.