Univé gaat MONO rijden

Univé gaat MONO rijden

Univé heeft haar medewerkers opgeroepen zich te committeren aan ‘Rij MONO.’ Hiermee wil de verzekeraar bijdragen aan het terugbrengen van het aantal verkeersslachtoffers. Dit meldt de verzekeraar.

Convenant
In de strijd tegen verkeersslachtoffers op de Drenthe wegen tekenden Ellen Peper, lid van de Raad van Bestuur bij Univé, en secretaris Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe Foppe Koen een convenant dat deelname aan het verkeer zonder gebruik of afleiding van mobiele telefonie als norm stelt voor de coöperatie. Nadat Veilig Verkeer Nederland toelichtte wat Rij MONO in de praktijk betekent en oplevert, zetten de eerste 150 medewerkers van Univé enthousiast hun handtekening onder het initiatief. Ze downloadden ook massaal de bijbehorende Rij MONO-app.

Nul Verkeersslachtoffers
Univé werd vorig jaar al ambassadeur van ‘Samen Richting Nul Verkeersslachtoffers’, de verkeerscampagne van Provincie Drenthe die eveneens wordt ondersteund door Veilig Verkeer Nederland. Na een zorgwekkende stijging van het aantal slachtoffers in het Drentse verkeer de laatste jaren wil de coöperatie bijdragen aan meer verkeersveiligheid en een groter verkeersbewustzijn bij bestuurders. (Bron: Univé)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.