Nieuwe Poll: gevolgen van oorlog in Oekraïne op schadebranche
(Foto: Shutterstock)

Nieuwe Poll: gevolgen van oorlog in Oekraïne op schadebranche

Wat merkt u als schadehersteller van de Russische invasie in Oekraïne? De auto-industrie kampt met een moeizame toevoer van onderdelen en is genoodzaakt om productie op te schorten. Wordt u als schadehersteller ook geconfronteerd met tekorten aan materialen of onderdelen? Laat het ons vooral weten en reageer op de Poll: “Ik merk in mijn bedrijf de gevolgen van de oorlog in Oekraïne”. Aan de rechterkant van deze website pagina kan op de Poll gereageerd worden. 

Op onze vorige Poll, met de stelling ‘Het werd hoog tijd dat Innovam en VOC samengaan, dan kan de branche z’n kennisachterstand inhalen’, hebben 24 respondenten gereageerd.  Maar liefst 18 personen zijn het met de stelling eens en menen dat het hoog tijd was dat de twee autoschadeherstel opleiders samen zouden gaan werken. Slechts zes respondenten zijn het niet met de stelling eens. De opleidingsinstituten VOC en Innovam hun krachten. Door samen te werken zijn de opleiders, naar eigen zeggen, nog beter in staat om naast de basisopleidingen ook een aanbod te ontwikkelen. 

Innovam startte in november 2021 officieel met autoschadeherstel-opleidingen. Het opleidingscentrum heeft hiervoor een moderne trainingslocatie geopend met een moderne uitlijnbank, meerdere kalibratiesets en trainingsvoertuigen.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.