Uitslag poll: minder omzet in schadewerkplaats door corona-maatregelen

Uitslag poll: minder omzet in schadewerkplaats door corona-maatregelen

Uit onze meest recente poll blijkt dat iets meer dan de helft (55%) van de respondenten zijn omzet in de werkplaats als gevolg van de corona-maatregelen afnemen. Iets minder dan de helft (45%) zegt geen omzetvermindering te noteren. 

De stelling in de poll was: “Ik zie door de corona-maatregelen de hoeveelheid werk in de werkplaats afnemen.” De stemmen zijn gegeven op basis van de poll over de corona-maatregelen vanaf 19 december 2021. Vanaf die dag gold een lockdown waarin onder andere horeca en  niet-essentiële winkels hun deuren moesten sluiten. Tevens was er een dringend advies van het OMT om thuis te werken. Er is in totaal 31 keer gestemd op deze stelling.

Afname van verkeer

Rijkswaterstaat zag na de aanscherping van de coronamaatregelen begin december direct een afname van het verkeer op de weg. In de periode daarna was er sprake van een relatief rustige spits tot de lockdown van 19 december. De ochtend- en avondspits waren vanaf dat moment nagenoeg helemaal verdwenen. In de rechterkolom van deze website kunt u vanaf nu weer op een nieuwe Poll stemmen. We zijn zeer benieuwd naar uw reacties via pagina https://www.autoschadeportaal.nl/contact.   

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.