Stap in de virtuele wereld van SagolaSPRAY™ [Partnerbijdrage]
(foto: Sagola)

Stap in de virtuele wereld van SagolaSPRAY™ [Partnerbijdrage]

Nieuw: SagolaSPRAY™ – Waar innovatie en educatie samenkomen.

SagolaSPRAY™ is jouw virtuele trainingspartner om je spuitvaardigheden te ontwikkelen, testen en verbeteren. Dit is dé milieuvriendelijke manier zonder ook maar een druppel verf te verspillen. Door gebruik te maken van een VR-bril stap je in een virtuele spuitcabine waarin je een breed scala aan objecten kunt spuiten met de Sagola spuitpistolen.

In nauwe samenwerking met ervaren spuitexperts en toegewijde ontwikkelaars, heeft Sagola een innovatief trainingshulpmiddel gecreëerd. De virtual reality omgeving stelt je in staat om de ideale pistooloriëntatie, pistool-voorwerp afstand, snelheid en benodigde overlap te leren beheersen. Na het spuiten van het object biedt een persoonlijke scorekaart met verfdekking direct inzicht in de resultaten en verbeterpunten.

Efficiëntie, gemak en kostenbesparing

Dankzij de perfecte combinatie van een VR-bril en SagolaSPRAY™, heb je nu de mogelijkheid om waar dan ook, wanneer dan ook, je spuitvaardigheden te perfectioneren. SagolaSPRAY™ vertegenwoordigt niet alleen de toekomst van spuitopleidingen, maar is ook een kostenefficiënte en doeltreffende manier om te leren spuiten. Verfverbruik wordt geminimaliseerd en opruimwerk behoort tot het verleden.

De voordelen in een oogopslag:
– Efficiënte spuitvaardigheidstraining zonder verfverspilling
– Realistische VR-ervaring met een gevarieerd scala aan objecten
– Onmiddellijke feedback via overzichtelijke scorekaarten

Bezoek voor meer informatie onze website https://sagolaspray.com/
Heb je al een Oculus-headset? Ga rechtstreeks naar de META Store om de demo te downloaden en SagolaSPRAY™ direct zelf te ervaren! ➡️ SagolaSPRAY op Oculus Quest 2 | Oculus

Voor vragen zijn wij ook te bereiken op: 030-259-1818.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.