Efficiënte energiebesparing met het Mipa Express Systeem [Partnerbijdrage]

Efficiënte energiebesparing met het Mipa Express Systeem [Partnerbijdrage]

De huidige hoge energiekosten treffen alle spuiterijen. Daarom staan energiebesparende laksystemen op dit moment centraal. Elke graad en elke minuut die in de spuitcabine kan worden bespaard, verlaagt uiteindelijk de rekening aan het einde van de maand.

Het Mipa Express Systeem biedt bijzonder hoogwaardige lakkwaliteiten met een hoog energiebesparend potentieel. Zo maakt de extreem sneldrogende Mipa 2K-HS-Express-Filler FX 5 het mogelijk om in het geheel af te zien van ovendroging. De opgevulde oppervlakken kunnen al na 20 minuten droging bij kamertemperatuur worden geschuurd. Ook de Mipa 2K-HS-Express-Filler FX 4 biedt een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Als “luchtdrogende blanke lak” kan de dun vloeibare blanke lak Mipa 2K-Express-Klarlack CX 11 na minder dan een uur bij kamertemperatuur gepolijst worden. Daarnaast onderscheidt de Mipa 2K-HS-Express-Klarlack CX 4 zich door zijn extreem snelle ovendroging. Na een korte periode van slechts 10 minuten bij 60°C of 20 minuten bij 40°C is de blanke lak uitgehard. Voor de reparatie van kleine onderdelen is de Mipa 2K-HS-Express Klarlack CX 3 al na 60 minuten bij kamertemperatuur klaar voor het polijsten en laat tegelijkertijd perfecte lakresultaten zien.

Zo biedt het Mipa Express systeem een breed scala aan fillers en blanke lakken dat de spuitcabine-tijden verkort en daarmee de energiekosten aanzienlijk kan verlagen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.