TVM stopt met automotive volmachtkantoren en particulieren

TVM stopt met automotive volmachtkantoren en particulieren

TVMTVM verzekeringen gaat zich volledig richten op het begeleiden en verzekeren van het zakelijke transport en logistiek in Nederland, België en Luxemburg. De komende jaren zal afscheid worden genomen van automotive, volmachtkantoren en particulieren.

Transportverzekeraar
Hiermee blijft TVM zo dé full service-transportverzekeraar voor de zakelijke markt over weg en water. De samenwerking op volmachtgebied met de truckfabrikanten blijft bestaan en er is gekozen om door te gaan met het verzekeren van pleziervaartuigen en oldtimers.
Als gevolg hiervan zullen enkele tientallen arbeidsplaatsen komen te vervallen, aldus TVM: “Daarnaast zullen nieuwe arbeidsplaatsen ontstaan door technologische innovaties, risico-analyses, nieuwe diensten en big data-toepassingen. Alles is erop gericht om de transportveiligheid van coöperatieve klanten nog verder te vergroten.”

Nieuwe diensten
TVM zal daarom inzetten op nieuwe bedieningsconcepten, meer diensten en producten ontwikkelen op het gebied van de totale logistieke dienstverlening en de operatie verder stroomlijnen. Klanten van TVM zullen integrale (transport-) risico-analyses krijgen aangeboden.

“De wereld van het vrachtvervoer en bijbehorende logistieke activiteiten is sterk in beweging”, aldus Arjan Bos, bestuursvoorzitter van TVM. “Er gebeurt en verandert veel: van totale digitalisering tot zelfrijdende vrachtwagens en van platooning tot drones. TVM wil in dat dynamische landschap van het zakelijke vrachtvervoer een vooroplopende en betekenisvolle rol als marktleider blijven vervullen.”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.