TVM keert 10 miljoen euro uit aan klanten

TVM keert eenmalig een bedrag uit van 10 miljoen euro aan haar Nederlandse zakelijke klanten die actief zijn in logistiek en transport, over weg en water. Dit meldt de transportverzekeraar.

Bijdrage
Reden voor de uitkering is dat TVM vanuit haar coöperatieve achtergrond en op basis van een sterke solvabiliteit een bijdrage wil leveren aan haar klanten. De uitbraak van het coronavirus heeft de logistiek- en transportsector hard geraakt. Vandaar de financiele steun. De klanten van TVM worden de komende periode geïnformeerd over de procedure en de voorwaarden.

Coronacrisis
TVM zegt ook al in 2010 en 2012 eens een dergelijke grootscheepse actie voor haar klanten te hebben georganiseerd, ook om een bedrag van 10 miljoen euro. “TVM is een coöperatie. Ooit opgericht door leden voor leden”, aldus Arjan Bos, CEO van TVM verzekeringen. “Veel van onze klanten zijn getroffen door de coronacrisis. Wij vinden dat het bij TVM past om onze zakelijke klanten te steunen. Op deze manier werken we samen aan een gezonde toekomst van onze sector.” (Bron: TVM)

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.