Toyota Bloemberg neemt Hakkers Autoschade over

Toyota Bloemberg neemt Hakkers Autoschade over

Hakkers Autoschade in Duiven is overgenomen door Toyota Bloemberg in Zevenaar. Dat heeft directeur en mede-eigenaar Carlo Bloemberg aan Automotive Online bevestigd.

Samenwerking
Door de overname heeft voegt de Toyota-dealer in Zevenaar autoschadeherstel toe aan de bedrijfsactiviteiten. De overname komt voort uit een samenwerking tussen beide partijen in de afgelopen jaren. Hierbij voerde Hakkers Autoschade al een groot deel van het autoschadeherstel uit voor het dealerbedrijf. Nu de overname een feit is, heeft Bloemberg alles onder één dak en kan voortaan ook andere merken volgens fabrieksspecificaties herstellen.

Merkerkenning
Volgens Bloemberg is het nu een goed moment voor de overname omdat merkerkenning steeds belangrijker wordt. Hakkers Autoschade blijft echter een universeel schadebedrijf met een eigen vestiging in Duiven. Voormalig eigenaar Danny Sanders treedt in dienst als schademanager van Autobedrijf Bloemberg. Ook\ de medewerkers treden bij Bloemberg in dienst.

De overname van het schadebedrijf door Toyota Bloemberg geldt met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2021. (Foto: Hakkers Autoschade)

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.