Ton van der Meer Autoschade ‘Fixico Schadehersteller van de maand’

Ton van der Meer Autoschade ‘Fixico Schadehersteller van de maand’

ton-vd-meerFixico heeft Ton van der Meer Autoschade in Leiden uitgeroepen tot ‘Fixico schadehersteller van de maand september’.

Goede beoordelingen
Het bedrijf is door Fixico gekozen vanwege de goede beoordelingen bij zowel consumenten als in het zakelijke aanbod. Deze tevredenheid komt volgens Fixico voort uit de handelingssnelheid en flexibele houding. In een aantal gevallen werd snelheid boven prijs verkozen; ook het Leidse bedrijf heeft bewezen dat prijs niet de meest bepalende factor hoeft te zijn, aldus Pieter van de Wolfshaar van Fixico: “Een fleetowner of wagenparkbeheerder kan omzet mislopen doordat zijn auto’s te lang van de weg af zijn. Dit weegt soms niet op tegen het verschil in reparatiekosten, waardoor snelheid bepalender wordt dan prijs.”

Meer klanten
Eigenaar Ton van der Meer zegt met behulp van Fixico meer klanten aan te trekken, “die we anders niet hadden kunnen bereiken. Door de ligging van ons bedrijf tussen het grotere Rotterdam en Amsterdam is het voor ons mogelijk om te profiteren van een vergroot werkgebied.”

Onder de titel ‘Fixico schadehersteller van de maand’ zet Fixico maandelijks een schadehersteller in het zonnetje die op een positieve manier opvalt. De winnaar ontvangt een taart en de ‘schadehersteller van de maand’ award. Autoschade Portaal ondersteunt het initiatief.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.