SZA wil naar 55 aangesloten autoglasspecialisten

SZA wil naar 55 aangesloten autoglasspecialisten

SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten) wil naar een landelijk dekkend netwerk van circa 55 aangesloten autoglasspecialisten in Nederland. Hiermee zet de stichting in op verdere groei, want op dit moment bestaat het netwerk nog uit 36 aangesloten bedrijven.

Groei
In het afgelopen half jaar is SZA gegroeid, naar eigen zeggen het resultaat van de versterking van de commerciële afdeling en intensivering van de activiteiten. De commerciële afdeling is versterkt met Frans van Berkel en Gerben Marsman. Zij hebben ingezet op het vergroten van de naamsbekendheid en het tot stand brengen van partnerships met verzekeraars, volmachtbedrijven, leasemaatschappijen en fleetowners: “SZA streeft naar samenwerking met landelijke opdrachtgevers die dient te leiden tot rendementsverbetering bij opdrachtgevers en de deelnemende autoglasspecialisten”, aldus Van Berkel: “Verkennende gesprekken met bovengenoemde partijen hebben inmiddels geleid tot diverse samenwerkingen.”

Lidmaatschap
De deelnemers aan SZA dienen te voldoen bepaalde kwaliteitscriteria en dienen lid te zijn van Focwa en/of Bovag. De keten is deelnemer van het Europese netwerk Automotive Glass Europe.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.