Stertil Group neemt hefbrugfabrikant Nussbaum over
V.l.n.r.: Douwe Groenendijk (cfo, Stertil Group), Frank Scherer (Managing Director Nussbaum), Bennie Stapensea (Marketing & Sales Director Stertil Group), Phillip Nussbaum en Steffen Nussbaum. (Foto: Stertil)

Stertil Group neemt hefbrugfabrikant Nussbaum over

Fabrikant van hefbruggen Stertil Group heeft Nussbaum Custom Lifts GmbH en Nussbaum World Lifts GmbH overgenomen. Beide bedrijven behouden hun eigen identiteit en blijven afzonderlijk en onder hun eigen bestaande naam producten op de markt brengen. 

Stertil Group president  en ceo Ulbe Bijlsma en marketing & sales directeur Bennie Stapensea van de Stertil Group zijn verheugd en trots om Nussbaum binnen de Stertil Group te verwelkomen. “Nussbaum is een waardevolle aanvulling die het ons mogelijk maakt om onze aanwezigheid in de industrie uit te breiden en een complete selectie voertuighefbruggen aan te bieden.”

250 werknemers

Volgens Stertil Group, dat op zijn beurt weer onderdeel is van Citadel Enterprises van Frits Kroymans, toont de acquisitie de toewijding van Stertil Group’s voortdurende investering in het leveren van voertuig hef-oplossingen. De overname van Nussbaum is, naar eigen zeggen, een perfecte match. Bij Nussbaum in het Duitse Kehl werken 250 mensen, de verwachte omzet in 2022 bedraagt 50 miljoen euro.

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.