Stern en HTH treden toe tot Schadeherstelmeester

Stern en HTH treden toe tot Schadeherstelmeester

Stern Schade en HTH Automotive Groep (Hagen, Tiemessen, Hannink) zijn toegetreden tot Schadeherstelmeester, het concept voor merkerkend schadeherstel. Dit meldt Automotive Management.

Nieuwe koers
De toetreding past in de nieuwe koers van het concept, dat een register wil opbouwen van alle kennis op het gebied van merkerkend herstel, voor schadeherstelbedrijven, opdrachtgevers en importeurs.
Schadeherstelmeester verzelfstandigde vorig jaar de analysetool Malin, een systeem waarmee complexe en niet-complexe schades kunnen worden onderscheiden. De data uit het systeem worden via Schadeherstelmeester beschikbaar. Daarnaast biedt het een merkennetwerk voor schades die bedrijven niet zelf kunnen afhandelen omdat ze er de merkerkenning niet voor hebben.

Opleidingstraject
Ook is Schadeherstelmeester bezig met de ontwikkeling van een opleidingstraject. Hiermee wil men op het snijpunt zitten tussen business en opleiding. Het moet dus niet zuiver theoretisch zijn, maar ook vanuit de praktijk. Dit zou Schadeherstelmeester graag doen samen met VOC en ROC.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.