Stellantis-activiteiten Jansen Kerres overgenomen door Hekkert Autogroep
Stellantis-activiteiten Jansen Kerres overgenomen door Hekkert Autogroep

Stellantis-activiteiten Jansen Kerres overgenomen door Hekkert Autogroep

De Peugeot- en Citroën-activiteiten van Jansen Kerres Midden- en Zuid-Limburg worden medio april 2023 overgenomen door Hekkert Autogroep. “Hiermee realiseren we de benodigde schaalvergroting en starten we op 1 juli dit jaar als Stellantis partner voor geheel Midden- en Zuid-Limburg”, aldus Hekkert dga Peter Hekkert.

Vakblad Automotive meldt dat Hekkert de activiteiten in de eigen vestigingen in de verschillende steden zal implementeren. “Op alle plaatsen in Zuid- en Midden-Limburg waar Janssen-Kerres Citroën-dealer is nemen wij de activiteiten over en implementeren deze in onze vestigingen”, vervolgt Hekkert.

ASN Autoschade en Schadegarant

In Roermond en Weert neemt Hekkert Autogroep de exploitatie van de Peugeot-dealerschappen van Janssen-Kerres over. Na deze overname heeft Hekkert Autogroep volgens Automotive 6 vestigingen en ongeveer 180 medewerkers in dienst. Het bedrijf staat op plek 46 in de Automotive Dealerholding Top 60, Janssen Kerres staat op plek 16.

Hekkert Autogroup heeft een autoschadeherstel-vestiging in Heerlen en is aangesloten bij ASN Autoschade. Na de overname heeft Jansen Kerres nog 10 vestigingen, de schadeafdeling van het bedrijf is aangesloten bij Schadegarant.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.