Standox presenteert 2020 kalender ‘The Colours of Europe’

Standox presenteert 2020 kalender ‘The Colours of Europe’

Standox presenteert zijn kalender voor 2020, een kalender die het EURO 2020 voetbaltoernooi omarmt en tegelijk naar een aantal fascinerende auto’s kijkt.

Voetbal
Speciaal voor de kalender legde fotograaf Anatol Kotte uit Hamburg, de flair van twaalf Europese landen op zeer individuele manier vast. Hiermee wordt de diepgewortelde fascinatie voor voetbal vastgelegd. De kalendertoont afbeeldingen van mensen die illustreren dat voetbal meer is dan een Europees kampioenschap. Kotte combineert dit met de fascinatie van uitzonderlijke auto’s. Op de foto voor Nederland toont hij bijvoorbeeld een spectaculaire en zeldzame Spyker C8, die vroeger in de buurt van Amsterdam werd geproduceerd.

Klanten en relaties
“We werken al meer dan 30 jaar samen met bekende fotografen om onze Standox-kalender te ontwerpen”, zegt Olaf Adamek, brandmanager voor Standox. “Ze zijn niet in de handel verkrijgbaar, maar gaan uitsluitend naar klanten en relaties van het lakmerk uit Wuppertal. Hiermee kijken we uit naar een eerlijk en spannend EURO 2020.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.